Spela på slumpen

Att satsa på sin egen tur är spännande. Hasardspel är en typ av spel som är helt baserat på slumpen. Det finns inget som du som spelare kan göra för att påverka utgången på spelet utan om du vinner så har du helt enkelt haft tur. Idag finns det en rad olika spelbolag som har ett brett och varierande utbud av olika spel som är baserade på slumpen.

När du spelar på slumpen så handlar det ofta om att gissa vilka nummer eller vilka kort som kommer att dras. När du väl har gissat så kan du luta dig tillbaka och vänta på resultat och samtidigt hålla tummarna att du har turen med sig. För att vinna på slumpspel så behöver du inte vara en erfaren spelare eller lära dig en massa krångliga regler för att ha en chans att vinna en större summa pengar.

Det finns flera olika typer av slumpspel från tärningspel till spelautomater. Tärningsspel är dock ett av det svåraste slumpspelet och det gäller att vara alert och kvicktänkt för att hänga med i tärningspel. I kortspel så kan inblandningen av slumpen variera. I poker så avgör skickligheten framförallt vem som kommer att vinna. Det går inte att förutsäga vilka kort som du kommer att bli tilldelad när du spelar poker men olika spelstrategier och en spelares erfarenheter kan hjälpa en spelare att kamma hem en prissumma. Blackjack är ett annat kortspel, men detta spel är mer ett rent spel på slumpen och det finns få spelstrategier.

Olika nummerspel

Nummerspel som Lotto, Keno och roulette är också slumpspel eller turspel där du som spelare inte kan påverka utgången speciellt mycket. Du väljer ett antal nummer på en spelkupong när du spelar Lotto och Keno. En dragning av numren sker senare och om du har tur så dras de nummer som du har valt. Om tillräckligt många nummer på spelkupongen är med i dragningen så vinner man.

Roulette är ett enkelt spel som det går snabbt att lära sig. Du satsar pengar på var du tror att en kula kommer att stanna på när ett snurrande hjul med 37 numrerade fack har slutat snurra (nummer 0 - 36). När du spelar roulett kan du även satsa pengar på färgkombination, udda eller jämt eller olika nummerkombination. Din insats ökar när du satsar på olika nummerkombinationer och denna satsning ökar dina vinstchanser.

Provspela på nätet

En nybörjare har en stor chans att vinna på spel som är baserade på slumpen, men det är alltid bra att se till att man lära sig reglerna innan man satsar sina egna pengar. Ofta hittar du lockande erbjudanden om att provspela gratis om du blir medlem i ett nätcasino. Ibland behöver du inte ens göra någon egen insättning för att provspela. Om du sedan väljer att göra en insättning med pengar så får du ofta en insättningsbonus som du också kan använda för att prova olika spel. Ett utmärkt tillfälle att inte enbart lära sig om olika typer av spel utan att även upptäcka nya favoritspel.