När man nu snart kan börja räkna ner veckorna till semester kan det vara dags att fundera på att fylla semesterkassan så att man klarar sig under veckorna som kommer. Att försöka vinna till sig pengar är nog det som många hoppas på att göra och det är inte alltför omöjligt att man kan göra just det. Här är några sätt som du kan göra det på

Spela poker
Poker är ett spel där du med rätt taktik kan vinna väldigt stort. Dock ska du se till så att du om du vinner inte spelar bort alla de pengar som du vunnit, utan alltid låter en viss procentandel av din vinst gå direkt till semesterkassan. Vilket pokerspel du ska välja får du själv avgöra, då det till stor del hänger på vilket spel du känner dig säkrast på.

Prova lyckan på slots
Om du hellre vill hinna med många spelomgångar under ditt spelande så kan slots vara ett bra alternativ. Summorna som man vinner brukar dock inte vara så stora, men om du till exempel har en bonus som ger dig gratis spelomgångar så kan slots vara ett bra sätt att tjäna lite pengar på - utan att du själv behöver satsa något för det.

Spela på Lotto
ibland slår turen till och att lämna in en rad på Lotto kan vara ett sätt att se till så det faktiskt sker. En miljonvinst på Lotto eller något annat stort spel kan ge dig en redig semester som du sent kommer att glömma.