Hall of Gods

Hall of Gods är en femhjulsslot med 20 vinstlinjer och med en progressiv jackpottslot som utvecklades av NetEnt. Slotten har ett tema som är baserat på nordisk mytologi så bland symbolerna kan man se gudar som Tor, Odin och många andra. Hall of Gods har sammanlagt hela tre bonusfunktioner.

Expanderande wilds

Den första bonusfunktionen är de expanderande wilds som finns i Hall of Gods. Denna symbol avbildar Midgårdsormen som kan bli en expanderande wild på de tre hjulen i mitten. Så om du har gudarna på din sida och lite tur så kan du få hela tre hjul som består av wilds vilket kan leda till enorma vinster.

Free spins

Den andra bonusfunktionen är free spins som du får genom att få tre eller fler scatter-symboler som i Hall of Gods består av en av Odens korpar. Du får 10 free spins för 3 symboler, 15 spins för 4 symboler och 20 free spins för 5 symboler. Så varje gång du får free spins så är det mellan 10 och 20 free spins. Alla vinster du får när du använder dina free spins får en 3x multipliceringsbonus - alla dina vinster blir alltså tredubblade. Om du får 3 eller fler scatter-symboler under dina free spins så läggs de till ditt nuvarande antal free spins. Du kan även nå den så kallade Pick Win funktionen med dina free spins som beskrivs härnäst.

Pick Win

Pick Win-funktionen sätts igång när du får 3 symboler med Tors Hammare någonstans på hjulen. Det är i denna bonusfunktion som man kan vinna en av tre olika jackpottar. Allt man behöver göra är att ha sönder sköldarna på skärmen och matcha tre symboler eller tre summor. Så om du till exempel får 40 under tre sköldar så får du enbart 40 mynt vilket inte är mycket alls. Men om du får Mega Jackpott-symbolen tre gånger så kommer du förmodligen att vinna mer än 5 miljoner kronor. Det är alltså här all spänning kommer in. Tänk på det här spelet lite som en skraplott så blir det väldigt enkelt att förstå.

I snitt så vinner någon Mega Jackpotten ett par gånger om året, vilket ser till att summan hinner växa till sig mellan vinsterna så att när någon väl vinner den stora jackpotten så är det oftast en rejäl summa. Trots att man kan vinna ordentliga summor i själva grundspelet också tack vare expanderande wilds så är det dock i Pick Win-bonusspelet som de riktigt stora summorna finns.