Gunsmoke

Sloten Gunsmoke erbjuder en tripp tillbaka i tiden då livet var hårt, men samtidigt enkelt och ganska charmigt. Hårt arbete kunde förvandla vem som helst till något även om lite tur kanske också behövdes. Tur kan leda till få multiplikatorer på upp till 5x i grundspelet när du spelar på spelautomaten Gunsmoke. Spelar du på fria spin kan du få en multiplikator på upp till 10x. En härlig wildfunktion kan resultera i att dina vinstchanser ökar betydligt. 

Sloten har flera ljudeffekter och en antal olika bakgrundslåtar. Allt i västernstil och ljudet är bra även om ljudeffekterna inte alltid matchar storleken på vinsterna som de representerar. En liten vinst kan således ha en högre ljudeffekt än en större vinst. Gunsmoke är gjord av 2By2 Gaming och sloten distribueras av Microgaming.

Symboler

Sloten har en lite ruffig karaktär med pixlar eller bildpunkter som kanske inte alltid är helt finputsade. Men denna lite mindre lyxiga slot passar alldeles utmärkt för spelautomatens Vilda Västern tema. Denna tidsepok var ju ingen välpolerad historia. På hjulen finns det enbart specialdesignade symboler och en stor bonus. Tre lite speciella symboler finns i sloten och du kanske snurrar upp Sheriff Dillon, damen Kitty eller bondtölpen Festus. Dessa symboler är de klart bäst betalande så håll extra utkik efter dem. Spelkort och marker är bonussymboler. Om du får tre stycken eller fler av sådana symboler kommer sheriff Dillion och han delar antingen ut fria spin eller en bonusrunda med ett bonusspel och fria spin.

Spännande och vinstgivande spelfunktioner hjälper till att göra Gunsmoke till en intressant slot. Det finns en jokersymbol, men symbolen kan endast landa på hjul 3. Denna wild-symbol är dock lite speciell och när den dyker upp delas en multiplikator ut på alla vinstlinjer som du har. Multiplikatorerna är 2x, 3x, 3x Reel Wild, 4x samt 5x. Hela tredje hjulet förvandlas till wild och alla eventuella vinster tredubblas vid 3x Reel wild.

Funktionen Wanted Free Spins ger dig gratissnurr med extra stora multiplikatorer, 6x, 7x, Reel 3 Wild, 8x och 10x. Om du får tre, fyra eller fem bonussymboler får du antingen 8, 12 eller 16 gratissnurrar. Slutligen funktionen Shootout Bonus innebär att du ser tolv spelkort på skärmen. Du kan vinna genom att klicka mellan tre till fem gånger på 6-15 fria spin som du har fått. Antalet gånger du kan klicka beror på antalet bonussymboler som du har fått. 

Regelbundna mindre vinster

Hjulinställningen har en extra fjärde rad och detta innebär att sloten har 40 vinstlinjer. Detta gör att sloten har ganska hög vinstchans. Du kan själv justera myntvärdet och insatsnivån, och den lägsta insatsen är 0.40 euro och den högsta är 160 euro. Du får ganska regelbundet vinster även om dessa kanske ofta är mindre vinster, spelet har således ganska låg risk. Men du kan vinna ett par tusen mynt om du har turen att få kombinationer med sheriff Dillon.